Maroela-olie Hoe dit Kan Besoek Jou Vel

Maroela olie afkomstig van die pitte van die vrug van die maroela-boom, een van Suid-Afrika se groot inheemse vrugtebome. Hierdie suiwer olie is lank gebruik as 'n voedende vel vochtinbrenging deur vroue in Suid-Afrika, danksy sy unieke samestelling van die vetsure, vitamiene en minerale.
' N natuurlike gesig vochtinbrenging
Ons is geneig om te dink van plant olies soos vervoerder olies vir gebruik in mass of as voeding bestanddele in die vel crèmes en lotions. Gebruikte direk op die gesig, het hulle onder c'n' n ruk neem om te absorbeer, laat 'n olierige residu of het' n sterk reuk. Die skoonheid van die maroela-olie, is dat dit lig is, nie-vetterige, geurarm en absorbeer vinnig. Sy maklike absorpsie is te danke aan die hoë gehalte van die olie suur (70-78%) en linolzuur (4-7%). Dit, saam met sy ander voeding komponente, maak die olie-ideaal vir gebruik as 'n hydraterende en gladheid gesig olie.
Maroela-olie bevat ook' n hoë konsentrasie van palmitinezuur, wat virk. 'n beskermende laag op die vel se oppervlak, hou die vel gehidreer vir' n lang tyd.! br! br! Anti-aging eienskappe! br! 'n belangrike oorsaak van die veroudering van die vel word veroorsaak skade deur vrye radikale, wat uit verskeie bronne insluitend kom besoedeling, make-up, UV-straling en swak voeding. Te veel vrye radikale kan lei tot saai, kladderig vel en die verlies van die vel elastisiteit. Danksy die samestelling van die vetsure en voedingswaarde komponente, maroela-olie bevat hoë vlakke van kragful anti-oksidante wat help om te beskerm teen hierdie skadelike vrye radikale. Die olie het getoon dat hulle vrye radikale blaas eiendomme hoër as die meeste saad olies op die mark. Dit verminder die optrede van vrye radikale dus sel skade te voorkom in die eerste plek.
'N baie stabiele olie
Vroeë studies van die olie was deur ethnobotanists wie was nuuskierig oor hoe sekere Afrikaanse stamme gevoer gebruik van die olie te behoud van die vleis vir 'n baie lang tyd. Hul studies geeed dat die olie het buitengewone oksidatiewe stabiliteit en is tien keer meer stabiel te oksidasie as olyfolie. Hierdie stabiliteit gee maroela-olie 'n baie lang raklewe en maak dit ideaal vir gebruik as' n natuurlike bestanddeel in kosmetiese berekenings.
Weefselbank herstel
Maroela-olie het 'n uitstekende eienskappe soos' n tissue olie-en-Afrikaanse vroue is tradisioneel gebruik dit tydens swangerskap te help verminder of te rek merke vermy. Die olie bevat noodsaaklike omega-6 vetsure (linolzuur en linolenic sure), wat die soepelheid en elastisiteit van die vel in stand te hou en kan help om wonde te genees en kalm jeuk. Maroela olie werk effektief in te verminder rooiheid en help hou die vel gladder deur die sluit van ensieme wat veroorsaak dat vetsure konsentrasies in die vel.


  • No Comments

Leave a Reply